top of page

Daphné, de bezielster achter deze webshop, is een interieurlover by nature en dat gevoel voor homestyling heeft ze van geen vreemde: mama Michèle, die voor haar eigen zaak handgeknoopte tapijten invoert, vormt Daphnés grote inspiratiebron.

 

Sinds haar 16e reist Daphné samen met haar mama naar India en Pakistan om er nieuwe designs uit te kiezen. Daar werd ze verliefd op de oosterse cultuur en op kelim, de bijzondere weeftechniek die traditioneel gebruikt wordt voor het vervaardigen van laagpolige vloerkleden uit schapen- of kamelenwol.

 

Al snel borrelde het idee om zelf een label te starten dat

die traditie eert. Met Studio Noticed brengt Daphné de bohemian woonstijl in een modern jasje, met naast kelim tapijten ook kussenslopen en placemats in diverse geometrische patronen. Verder zorgen patchwork schapenkleden voor extra warmte en cozy vibes in huis.

DaphnéMichèle.jpg

About

Duurzame en eerlijke productie

De rode draad doorheen de collecties? Alle designs zijn handgemaakt en uniek. De kussenslopen worden geweven uit materialen die overblijven bij de productie van tapijten. Zo zien ze er niet alleen leuk uit maar zijn ze ook duurzaam én is geen enkele kussensloop dezelfde. Talk about een origineel cadeau voor je zus, vriendin of geliefde.

 

We wijzen er ook graag op dat er geen enkele kinderhand komt kijken bij de productie van onze kussens en tapijten. Studio Noticed werkt uitsluitend met leveranciers die de veiligheid en eerlijke arbeidsomstandigheden van hun werknemers kunnen aantonen.

bottom of page